Transport animale de companie la Blue Air - Diverse - , Bucuresti,
Transport animale de companie la Blue Air - Diverse - , Bucuresti,

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Thursday, 21 February 2019. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Transport animale de companie la Blue Air

Publicata la 15 June 2010 in categoria DiversePoti lua cu tine in cabina animale de companie de dimensiuni mici din clasa PET (animal de companie + cusca= maxim 6kg) caini sau pisici, in custi speciale, cu obligatia de a tine cusca in brate sau sub scaunul din fata pe durata zborului.


Citeste mai mult

Poti lua cu tine in cabina animale de companie de dimensiuni mici din clasa PET (animal de companie + cusca= maxim 6kg) caini sau pisici, in custi speciale, cu obligatia de a tine cusca in brate sau sub scaunul din fata pe durata zborului.

 Animalele de companie de talie medie, ciini sau pisici, pot fi transportate in cala de bagaje, in custi standardizate in conformitate cu reglementarile IATA, dar nu mai mult de trei pe un zbor.
Costul corespunzator acestui serviciu poate fi achizitionat de pe website-ul Blue Air, prin Departamentul Customer Service sau in aeroport.

Extras din "Conditii de calatorie Blue Air"
ANIMALE VII

8.7.18.7.1 In cabina de pasageri se accepta transportul animalelor vii de mici dimensiuni din clasa PET (animal de companie + cusca, totalul fiind de maxim 6kg) ciini sau pisici, in custi speciale, cu obligatia proprietarului de a tine cusca in brate sau sub scaunul din fata pe durata zborului. In acest caz transportul se face contra unei taxe de 35 EUR/ animal/ segment de zbor daca biletul / SSR-ul este achizitionat de pe website-ul Blue Air si contra unei taxe de 50 EUR/ animal/ segment de zbor daca acest serviciu este achizitionat prin Departamentul Reservation and Customer Service sau in aeroport.

8.7.2 In cala de bagaje pot fi transportate animale vii de talie medie,
ciini sau pisici, in custi standardizate in conformitate cu reglementarile
IATA, dar nu mai mult de trei pe un zbor. Transportul se poate face contra cost, la tariful de 75 EUR/animal/ segment de zbor  aplicabil la greutatea bruta (cusca plus animal) daca biletul este achizitionat de pe website-ul Blue Air si 100 EUR/ animal/ segment de zbor daca serviciul este achizitionat prin Departamentul Reservation and Customer Service sau in aeroport. Animalul transportat + cusca nu trebuie sa depaseasca impreuna 32KG.

8.7.3 Pentru a calatori cu animalul de companie intr-un stat membru al UE, animalele vii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- sa aiba un microcip implantat sub piele;
- sa aiba carnet de sanatate;
- vaccinul antirabic sa fie valabil;
- sa aiba pasaport pentru animale, eliberat de medicul veterinar.

8.7.4. Pe destinatiile Marea Britanie si Irlanda nu se accepta transportul animalelor vii, nici in cabina de pasageri, nici in cala de bagaje. Pentru cursele Bucuresti-Cluj, Cluj-Bucuresti, Bucuresti-Timisoara, Timisoara-Bucuresti, Timisoara-Constanta, Constanta-Timisoara, Bucuresti-Arad, Arad-Bucuresti, Bucuresti-Florenta si Florenta-Bucuresti, nu se accepta transportul animalelor de companie in cala de bagaje a aeronavei.

8.7.5   Pentru persoanele care calatoresc insotite de animalul de companie in cabina, alocarea locurilor se face pe penultimul rand, pentru a nu se crea nici un disconfort celorlalti pasageri.BILETE DE AVION

Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri .
Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Live Hunting^