Hoteluri langa Argentine National Museum of History din Buenos Aires, cazare in apropiere de Argentine National Museum of History din Buenos Aires, cazare ieftina langa Argentine National Museum of History, oferte cazare in apropiere Argentine National Museum of History, cazare online hoteluri langa Argentine National Museum of History

Cazare hoteluri Argentine National Museum of History Buenos AiresCazare hoteluri Argentine National Museum of History Buenos Aires

Cele mai bune oferte de cazare in Buenos Aires. Selectaţi din uriaşă noastră gama de hoteluri, de la hoteluri de lux in Buenos Aires la hoteluri ieftine in Buenos Aires, statiuni, pensiuni şi mai mult

Hoteluri langa Argentine National Museum of History din Buenos Aires, cazare in apropiere de Argentine National Museum of History din Buenos Aires, cazare ieftina langa Argentine National Museum of History, oferte cazare in apropiere Argentine National Museum of History, cazare online hoteluri langa Argentine National Museum of History

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Tuesday, 21 May 2019. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Buenos Aires.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Live Hunting^
Puncte de interes in Buenos Aires^Cazare Argentine National Museum of History Buenos Aires - 22 unitati cazare in Buenos AiresPalermo Easy Hostel

Palermo Easy Hostel Palermo Easy Hostel

Jose Antonio Cabrera 4056, 123431, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

8.82 EUR

Hotelul Palermo Easy Hostel este situat la 4.89 km de centrul orasului Buenos Aires si la 1.03 km de Argentine National Museum of History. Hotelul dispune de 8 camere pentru cazare ieftina in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :


Mitre Suites

Mitre Suites Mitre Suites

Bartolome Mitre 4315, 1247, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

16.16 EUR

Hotelul Mitre Suites este situat la 3.88 km de centrul orasului Buenos Aires si la 680 m de Argentine National Museum of History. Hotelul dispune de 32 camere pentru cazare ieftina in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :

Recepţie 24 de ore Camere nefumători
Camere pentru Familii Mic dejun bufet
Grătar Servicii de internet

San Carlos Hotel

San Carlos Hotel San Carlos Hotel

Avenida Hipolito Yrigoyen 4080, 1208, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

24.25 EUR

Hotelul San Carlos Hotel este situat la 3.68 km de centrul orasului Buenos Aires si la 1.03 km de Argentine National Museum of History. Hotelul dispune de 28 camere pentru cazare ieftina in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :

Încălzire Mic dejun bufet
Servicii de internet Wi-Fi/Wireless LAN
Acces gratuit la Internet Wi-Fi

Amable Buenos Aires Boutique

Amable Buenos Aires Boutique Amable Buenos Aires Boutique

Av. Corrientes 4965, 1414, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

27.92 EUR

Hotelul Amable Buenos Aires Boutique este situat la 4.43 km de centrul orasului Buenos Aires si la 340 m de Argentine National Museum of History. Hotelul dispune de 13 camere pentru cazare 3 stele in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :

Parcare Bar
Recepţie 24 de ore Camere nefumători
Seif Camere izolate fonic

Atahualpa

Atahualpa Atahualpa

Av. Scalabrini Ortiz 608, 1414, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

33.80 EUR

Hotelul Atahualpa este situat la 4.65 km de centrul orasului Buenos Aires si la 550 m de Argentine National Museum of History. Hotelul dispune de 12 camere pentru cazare ieftina in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :


Livian Guest House

Livian Guest House Livian Guest House

Palestina 1184, 1182, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

38.94 EUR

Hotelul Livian Guest House este situat la 4.87 km de centrul orasului Buenos Aires si la 990 m de Argentine National Museum of History. Hotelul dispune de 7 camere pentru cazare ieftina in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :

Acces gratuit la Internet Wi-Fi Wi-Fi/Wireless LAN
Serviciu de vânzare bilete Fax/Copiator
Agenţie de turism Închirieri maşini

Casatomada

Casatomada Casatomada

Araoz 1575, 1425, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

0.00 EUR

Hotelul Casatomada este situat la 5.19 km de centrul orasului Buenos Aires si la 1.23 km de Argentine National Museum of History. Hotelul dispune de 7 camere pentru cazare ieftina in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :

Recepţie 24 de ore Încălzire
Cameră de bagaje Spălătorie
Servicii de internet Agenţie de turism

Reyna Violeta Bed & Breakfast

Reyna Violeta Bed & Breakfast Reyna Violeta Bed & Breakfast

Gorriti 4364, 1425, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

44.08 EUR

Hotelul Reyna Violeta Bed & Breakfast este situat la 5.04 km de centrul orasului Buenos Aires si la 1.10 km de Argentine National Museum of History. Hotelul dispune de 5 camere pentru cazare ieftina in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :

Bar Recepţie 24 de ore
Grădină Terasă
Camere nefumători Camere/Facilităţi pentru persoane cu handicap

Palermo Viejo Bed & Breakfast

Palermo Viejo Bed & Breakfast Palermo Viejo Bed & Breakfast

Niceto Vega 4629, 1414, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

49.22 EUR

Hotelul Palermo Viejo Bed & Breakfast este situat la 5.00 km de centrul orasului Buenos Aires si la 960 m de Argentine National Museum of History. Hotelul dispune de 6 camere pentru cazare ieftina in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :

Ziare Grădină
Camere nefumători Express Check-In/Check-Out
Seif Încălzire

Jam Suites Boutique Hotel

Jam Suites Boutique Hotel Jam Suites Boutique Hotel

Malabia 1442, C1414DMD, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

58.04 EUR

Hotelul Jam Suites Boutique Hotel este situat la 5.12 km de centrul orasului Buenos Aires si la 1.08 km de Argentine National Museum of History. Hotelul dispune de 7 camere pentru cazare 3 stele in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :

Wi-Fi/Wireless LAN Serviciu de vânzare bilete
Agenţie de turism Servicii de internet
Curăţătorie chimică Babysitting/Servicii pentru copii


*Toate preţurile de cazare in Buenos Aires afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.