Hoteluri langa Plaza de los Dos Congresos din Buenos Aires, cazare in apropiere de Plaza de los Dos Congresos din Buenos Aires, cazare ieftina langa Plaza de los Dos Congresos, oferte cazare in apropiere Plaza de los Dos Congresos, cazare online hoteluri langa Plaza de los Dos Congresos

Cazare hoteluri Plaza de los Dos Congresos Buenos AiresCazare hoteluri Plaza de los Dos Congresos Buenos Aires

Cele mai bune oferte de cazare in Buenos Aires. Selectaţi din uriaşă noastră gama de hoteluri, de la hoteluri de lux in Buenos Aires la hoteluri ieftine in Buenos Aires, statiuni, pensiuni şi mai mult

Hoteluri langa Plaza de los Dos Congresos din Buenos Aires, cazare in apropiere de Plaza de los Dos Congresos din Buenos Aires, cazare ieftina langa Plaza de los Dos Congresos, oferte cazare in apropiere Plaza de los Dos Congresos, cazare online hoteluri langa Plaza de los Dos Congresos

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Tuesday, 21 May 2019. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Buenos Aires.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Live Hunting^
Puncte de interes in Buenos Aires^Cazare Plaza de los Dos Congresos Buenos Aires - 220 unitati cazare in Buenos AiresNH 9 de Julio

NH 9 de Julio NH 9 de Julio

Cerrito 156, C1010AAD, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

4.41 EUR

Hotelul NH 9 de Julio este situat la 5.47 km de centrul orasului Buenos Aires si la 510 m de Plaza de los Dos Congresos. Hotelul dispune de 176 camere pentru cazare 4 stele in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :

Wi-Fi/Wireless LAN Fax/Copiator
Lustruit pantofi Schimb valutar
Servicii de internet Serviciu de călcat îmbrăcăminte

Che Lagarto Buenos Aires

Che Lagarto Buenos Aires Che Lagarto Buenos Aires

Venezuela 857, 1045, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

7.35 EUR

Hotelul Che Lagarto Buenos Aires este situat la 5.27 km de centrul orasului Buenos Aires si la 740 m de Plaza de los Dos Congresos. Hotelul dispune de 12 camere pentru cazare ieftina in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :

Restaurant Bar
Recepţie 24 de ore Camere nefumători
Camere pentru Familii Servicii de internet

Estación Buenos Aires Hostel

Estación Buenos Aires Hostel Estación Buenos Aires Hostel

Solís, 458, 1078, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

7.35 EUR

Hotelul Estación Buenos Aires Hostel este situat la 4.76 km de centrul orasului Buenos Aires si la 320 m de Plaza de los Dos Congresos. Hotelul dispune de 8 camere pentru cazare ieftina in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :

Bar Recepţie 24 de ore
Camere nefumători Seif
Încălzire Cameră de bagaje

About Baires Hostel

About Baires Hostel About Baires Hostel

Viamonte 982, 1053, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

7.35 EUR

Hotelul About Baires Hostel este situat la 5.84 km de centrul orasului Buenos Aires si la 850 m de Plaza de los Dos Congresos. Hotelul dispune de 5 camere pentru cazare ieftina in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :

Recepţie 24 de ore Terasă
Camere nefumători Camere pentru Familii
Încălzire Cameră de bagaje

Ideal Social Hostel

Ideal Social Hostel Ideal Social Hostel

Suipacha 362, C1008AAH, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

7.35 EUR

Hotelul Ideal Social Hostel este situat la 5.70 km de centrul orasului Buenos Aires si la 730 m de Plaza de los Dos Congresos. Hotelul dispune de 24 camere pentru cazare ieftina in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :


NH Tango

NH Tango NH Tango

Cerrito 550, C1010AAL, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

8.08 EUR

Hotelul NH Tango este situat la 5.69 km de centrul orasului Buenos Aires si la 700 m de Plaza de los Dos Congresos. Hotelul dispune de 108 camere pentru cazare 4 stele in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :

Restaurant Bar
Recepţie 24 de ore Camere nefumători
Camere/Facilităţi pentru persoane cu handicap Lift

Hostel Arrabal

Hostel Arrabal Hostel Arrabal

Salta 661, San Telmo, 1074, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

8.08 EUR

Hotelul Hostel Arrabal este situat la 4.97 km de centrul orasului Buenos Aires si la 600 m de Plaza de los Dos Congresos. Hotelul dispune de 14 camere pentru cazare ieftina in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :


Tanguera Hostel

Tanguera Hostel Tanguera Hostel

Chile 657, C1098AAM, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

8.82 EUR

Hotelul Tanguera Hostel este situat la 5.30 km de centrul orasului Buenos Aires si la 960 m de Plaza de los Dos Congresos. Hotelul dispune de 9 camere pentru cazare ieftina in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :


BA STOP Hostel

BA STOP Hostel BA STOP Hostel

Av. Rivadavia 1194, C1033AAO, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

8.82 EUR

Hotelul BA STOP Hostel este situat la 5.32 km de centrul orasului Buenos Aires si la 400 m de Plaza de los Dos Congresos. Hotelul dispune de 13 camere pentru cazare ieftina in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :


Kilca Backpacker

Kilca Backpacker Kilca Backpacker

Mexico 1545, 1097, Buenos Aires, Argentina

incepând cu*

8.82 EUR

Hotelul Kilca Backpacker este situat la 4.79 km de centrul orasului Buenos Aires si la 420 m de Plaza de los Dos Congresos. Hotelul dispune de 5 camere pentru cazare ieftina in Buenos Aires cu urmatoarele facilitati :*Toate preţurile de cazare in Buenos Aires afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.