Hoteluri langa Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor) din Sankt Petersburg, cazare in apropiere de Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor) din Sankt Petersburg, cazare ieftina langa Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor), oferte cazare in apropiere Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor), cazare online hoteluri langa Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor)

Cazare hoteluri Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor) Sankt PetersburgCazare hoteluri Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor) Sankt Petersburg

Cele mai bune oferte de cazare in Sankt Petersburg. Selectaţi din uriaşă noastră gama de hoteluri, de la hoteluri de lux in Sankt Petersburg la hoteluri ieftine in Sankt Petersburg, statiuni, pensiuni şi mai mult

Hoteluri langa Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor) din Sankt Petersburg, cazare in apropiere de Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor) din Sankt Petersburg, cazare ieftina langa Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor), oferte cazare in apropiere Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor), cazare online hoteluri langa Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor)

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Saturday, 20 July 2019. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Sankt Petersburg.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Live Hunting^
Puncte de interes in Sankt Petersburg^Cazare Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor) Sankt Petersburg - 99 unitati cazare in Sankt PetersburgM-Hotel

M-Hotel M-Hotel

Sadovaya Street 22/2, 191023, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

7.31 EUR

Hotelul M-Hotel este situat la 1.23 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 340 m de Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor). Hotelul dispune de 61 camere pentru cazare 3 stele in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :


Prima Sport by the Hemitage

Prima Sport by the Hemitage Prima Sport by the Hemitage

Nevsky Prospekt 5, 192007, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

7.53 EUR

Hotelul Prima Sport by the Hemitage este situat la 1.74 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 430 m de Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor). Hotelul dispune de 10 camere pentru cazare 2 stele in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :

Permis animale de companie Recepţie 24 de ore
Ziare Camere nefumători
Express Check-In/Check-Out Încălzire

Acme Hostel

Acme Hostel Acme Hostel

Sadovaya Str.11, 191011, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

7.73 EUR

Hotelul Acme Hostel este situat la 1.40 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 360 m de Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor). Hotelul dispune de 5 camere pentru cazare 2 stele in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :

Parcare Recepţie 24 de ore
Camere nefumători Camere pentru Familii
Parcare gratuită Seif

Central Hostel

Central Hostel Central Hostel

Nevsky Prospekt 5, 191186, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

8.64 EUR

Hotelul Central Hostel este situat la 1.74 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 430 m de Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor). Hotelul dispune de 9 camere pentru cazare ieftina in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :

Parcare Permis animale de companie
Recepţie 24 de ore Camere nefumători
Parcare gratuită Fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private

Apple Hostel

Apple Hostel Apple Hostel

Italyanskaya Street 12, 191011, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

8.64 EUR

Hotelul Apple Hostel este situat la 1.49 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 500 m de Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor). Hotelul dispune de 6 camere pentru cazare ieftina in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :

Parcare Recepţie 24 de ore
Camere nefumători Parcare gratuită
Express Check-In/Check-Out Seif

Antonio House Hostel

Antonio House Hostel Antonio House Hostel

Nab.Reki Fontanki 53, 197198, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

8.86 EUR

Hotelul Antonio House Hostel este situat la 990 m de centrul orasului Sankt Petersburg si la 530 m de Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor). Hotelul dispune de 15 camere pentru cazare ieftina in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :

Serviciu de vânzare bilete Fax/Copiator
Agenţie de turism Închirieri maşini
Închirieri biciclete Curăţătorie chimică

Baby Lemonade Hostel

Baby Lemonade Hostel Baby Lemonade Hostel

Inzhenernaya Street 7, 191011, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

8.86 EUR

Hotelul Baby Lemonade Hostel este situat la 1.53 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 460 m de Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor). Hotelul dispune de 3 camere pentru cazare ieftina in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :


Welcome Hostel

Welcome Hostel Welcome Hostel

Grivtsova Pereulok 24, 190031, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

8.86 EUR

Hotelul Welcome Hostel este situat la 1.15 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 570 m de Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor). Hotelul dispune de 5 camere pentru cazare 2 stele in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :


Welcome Female Hostel

Welcome Female Hostel Welcome Female Hostel

Gorokhovaya Street 22, 190031, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

8.86 EUR

Hotelul Welcome Female Hostel este situat la 1.32 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 330 m de Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor). Hotelul dispune de 3 camere pentru cazare 2 stele in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :


Bed & Bike Hostel

Bed & Bike Hostel Bed & Bike Hostel

Stolyarniy Pereulok 10-12, 190000, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

8.86 EUR

Hotelul Bed & Bike Hostel este situat la 1.27 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 660 m de Cathedral of Our Laday of Kazan (Kazansky Sobor). Hotelul dispune de 6 camere pentru cazare ieftina in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :*Toate preţurile de cazare in Sankt Petersburg afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.