Cazare MOTELURI Sankt Petersburg, preturi cazare MOTELURI Sankt Petersburg, rezervari online moteluri Sankt Petersburg, cazari ieftine MOTELURI Sankt Petersburg

CAZARE MOTELURI Sankt PetersburgCAZARE MOTELURI Sankt Petersburg

Cazare MOTELURI Sankt Petersburg, preturi cazare MOTELURI Sankt Petersburg, rezervari online moteluri Sankt Petersburg, cazari ieftine MOTELURI Sankt Petersburg

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Saturday, 20 July 2019. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Oferte de cazare ieftina moteluri din Sankt Petersburg. Analizeaza atent faciliatile oferite de moteluri la sectiunea dedicata a fiecareia si decide care ti se potriveste.

Poti gasi cazari ieftine la moteluri in Sankt Petersburg in functie de perioada de cazare dorita, cu promotii, reduceri si discount-uri pentru LAST MINUTE sau EARLY BOOKING si beneficiezi de cazare la moteluri in SANKT PETERSBURG la cel mai bun pret/tarif. Ai posibilitatea de a face o rezervare online moteluri Sankt Petersburg, urmand sa platesti la receptie - in acest fel ai preturi/tarife mai bune decat in cazul unei rezervari directe la receptie.... asa ca “Prinde vacanta !!!”

Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Sankt Petersburg.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Live Hunting^
Puncte de interes in Sankt Petersburg^Cazare Moteluri Sankt Petersburg - 1 unitati cazare in Sankt Petersburg
Olgino Hotel

Olgino Hotel Olgino Hotel

Primorskoye Shosse 4 bld 2, 197229, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

29.90 EUR

Hotelul Olgino Hotel este situat la 9.82 km de centrul orasului Sankt Petersburg. Hotelul dispune de 215 camere pentru cazare 3 stele in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :

Bancomat Wi-Fi/Wireless LAN
Lustruit pantofi Închirieri biciclete
Souvenirs/Gift Shop Schimb valutar*Toate preţurile de cazare in Sankt Petersburg afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.