Hoteluri langa Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera) din Sankt Petersburg, cazare in apropiere de Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera) din Sankt Petersburg, cazare ieftina langa Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera), oferte cazare in apropiere Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera), cazare online hoteluri langa Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera)

Cazare hoteluri Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera) Sankt PetersburgCazare hoteluri Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera) Sankt Petersburg

Cele mai bune oferte de cazare in Sankt Petersburg. Selectaţi din uriaşă noastră gama de hoteluri, de la hoteluri de lux in Sankt Petersburg la hoteluri ieftine in Sankt Petersburg, statiuni, pensiuni şi mai mult

Hoteluri langa Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera) din Sankt Petersburg, cazare in apropiere de Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera) din Sankt Petersburg, cazare ieftina langa Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera), oferte cazare in apropiere Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera), cazare online hoteluri langa Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera)

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Saturday, 20 July 2019. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Sankt Petersburg.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Live Hunting^
Puncte de interes in Sankt Petersburg^Cazare Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera) Sankt Petersburg - 67 unitati cazare in Sankt PetersburgMini-Hotel Sharm

Mini-Hotel Sharm Mini-Hotel Sharm

Bolshaya Pushkarskaya Street 13 App.10, 197198, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

2.21 EUR

Hotelul Mini-Hotel Sharm este situat la 3.15 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 1.04 km de Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera). Hotelul dispune de 15 camere pentru cazare ieftina in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :


The Isaac Hotel

The Isaac Hotel The Isaac Hotel

Yakubovicha Street 2, 190000, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

5.51 EUR

Hotelul The Isaac Hotel este situat la 1.77 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 530 m de Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera). Hotelul dispune de 9 camere pentru cazare 2 stele in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :


Prima Sport by the Hemitage

Prima Sport by the Hemitage Prima Sport by the Hemitage

Nevsky Prospekt 5, 192007, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

7.53 EUR

Hotelul Prima Sport by the Hemitage este situat la 1.74 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 440 m de Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera). Hotelul dispune de 10 camere pentru cazare 2 stele in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :

Permis animale de companie Recepţie 24 de ore
Ziare Camere nefumători
Express Check-In/Check-Out Încălzire

Graffiti Hostel

Graffiti Hostel Graffiti Hostel

Nab. reki Moiki 102, 190121, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

7.75 EUR

Hotelul Graffiti Hostel este situat la 1.80 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 1.05 km de Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera). Hotelul dispune de 30 camere pentru cazare ieftina in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :

Acces gratuit la Internet Wi-Fi Wi-Fi/Wireless LAN
Fax/Copiator Servicii de internet
Spălătorie Fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private

Central Hostel

Central Hostel Central Hostel

Nevsky Prospekt 5, 191186, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

8.64 EUR

Hotelul Central Hostel este situat la 1.74 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 440 m de Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera). Hotelul dispune de 9 camere pentru cazare ieftina in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :

Parcare Permis animale de companie
Recepţie 24 de ore Camere nefumători
Parcare gratuită Fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private

Welcome Hostel

Welcome Hostel Welcome Hostel

Grivtsova Pereulok 24, 190031, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

8.86 EUR

Hotelul Welcome Hostel este situat la 1.15 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 1.05 km de Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera). Hotelul dispune de 5 camere pentru cazare 2 stele in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :


Welcome Female Hostel

Welcome Female Hostel Welcome Female Hostel

Gorokhovaya Street 22, 190031, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

8.86 EUR

Hotelul Welcome Female Hostel este situat la 1.32 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 850 m de Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera). Hotelul dispune de 3 camere pentru cazare 2 stele in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :


Bed & Bike Hostel

Bed & Bike Hostel Bed & Bike Hostel

Stolyarniy Pereulok 10-12, 190000, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

8.86 EUR

Hotelul Bed & Bike Hostel este situat la 1.27 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 990 m de Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera). Hotelul dispune de 6 camere pentru cazare ieftina in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :


Mir Hostel

Mir Hostel Mir Hostel

Nevsky Prospekt 16 , 191186, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

9.97 EUR

Hotelul Mir Hostel este situat la 1.67 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 530 m de Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera). Hotelul dispune de 8 camere pentru cazare ieftina in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :


Hostel Sonett by Neva

Hostel Sonett by Neva Hostel Sonett by Neva

Blokhina Street 3/1 App.30, 197198, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

9.97 EUR

Hotelul Hostel Sonett by Neva este situat la 2.74 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 660 m de Museum of Anthropology and Ethnography (Kunstkamera). Hotelul dispune de 4 camere pentru cazare ieftina in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :*Toate preţurile de cazare in Sankt Petersburg afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.