Hoteluri langa Naval Museum in Old Stock Exchange din Sankt Petersburg, cazare in apropiere de Naval Museum in Old Stock Exchange din Sankt Petersburg, cazare ieftina langa Naval Museum in Old Stock Exchange, oferte cazare in apropiere Naval Museum in Old Stock Exchange, cazare online hoteluri langa Naval Museum in Old Stock Exchange

Cazare hoteluri Naval Museum in Old Stock Exchange Sankt PetersburgCazare hoteluri Naval Museum in Old Stock Exchange Sankt Petersburg

Cele mai bune oferte de cazare in Sankt Petersburg. Selectaţi din uriaşă noastră gama de hoteluri, de la hoteluri de lux in Sankt Petersburg la hoteluri ieftine in Sankt Petersburg, statiuni, pensiuni şi mai mult

Hoteluri langa Naval Museum in Old Stock Exchange din Sankt Petersburg, cazare in apropiere de Naval Museum in Old Stock Exchange din Sankt Petersburg, cazare ieftina langa Naval Museum in Old Stock Exchange, oferte cazare in apropiere Naval Museum in Old Stock Exchange, cazare online hoteluri langa Naval Museum in Old Stock Exchange

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Saturday, 20 July 2019. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Sankt Petersburg.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Live Hunting^
Puncte de interes in Sankt Petersburg^Cazare Naval Museum in Old Stock Exchange Sankt Petersburg - 66 unitati cazare in Sankt PetersburgMini-Hotel Sharm

Mini-Hotel Sharm Mini-Hotel Sharm

Bolshaya Pushkarskaya Street 13 App.10, 197198, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

2.21 EUR

Hotelul Mini-Hotel Sharm este situat la 3.15 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 890 m de Naval Museum in Old Stock Exchange. Hotelul dispune de 15 camere pentru cazare ieftina in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :


The Isaac Hotel

The Isaac Hotel The Isaac Hotel

Yakubovicha Street 2, 190000, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

5.51 EUR

Hotelul The Isaac Hotel este situat la 1.77 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 690 m de Naval Museum in Old Stock Exchange. Hotelul dispune de 9 camere pentru cazare 2 stele in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :


Prima Sport by the Hemitage

Prima Sport by the Hemitage Prima Sport by the Hemitage

Nevsky Prospekt 5, 192007, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

7.53 EUR

Hotelul Prima Sport by the Hemitage este situat la 1.74 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 550 m de Naval Museum in Old Stock Exchange. Hotelul dispune de 10 camere pentru cazare 2 stele in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :

Permis animale de companie Recepţie 24 de ore
Ziare Camere nefumători
Express Check-In/Check-Out Încălzire

Central Hostel

Central Hostel Central Hostel

Nevsky Prospekt 5, 191186, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

8.64 EUR

Hotelul Central Hostel este situat la 1.74 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 550 m de Naval Museum in Old Stock Exchange. Hotelul dispune de 9 camere pentru cazare ieftina in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :

Parcare Permis animale de companie
Recepţie 24 de ore Camere nefumători
Parcare gratuită Fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private

Welcome Female Hostel

Welcome Female Hostel Welcome Female Hostel

Gorokhovaya Street 22, 190031, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

8.86 EUR

Hotelul Welcome Female Hostel este situat la 1.32 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 980 m de Naval Museum in Old Stock Exchange. Hotelul dispune de 3 camere pentru cazare 2 stele in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :


Mir Hostel

Mir Hostel Mir Hostel

Nevsky Prospekt 16 , 191186, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

9.97 EUR

Hotelul Mir Hostel este situat la 1.67 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 630 m de Naval Museum in Old Stock Exchange. Hotelul dispune de 8 camere pentru cazare ieftina in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :


Hostel Sonett by Neva

Hostel Sonett by Neva Hostel Sonett by Neva

Blokhina Street 3/1 App.30, 197198, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

9.97 EUR

Hotelul Hostel Sonett by Neva este situat la 2.74 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 500 m de Naval Museum in Old Stock Exchange. Hotelul dispune de 4 camere pentru cazare ieftina in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :


Hostel Sonett Regata

Hostel Sonett Regata Hostel Sonett Regata

Krasnogo Kursanta Street 5/11 Apt 18, 197198, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

9.97 EUR

Hotelul Hostel Sonett Regata este situat la 3.20 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 910 m de Naval Museum in Old Stock Exchange. Hotelul dispune de 3 camere pentru cazare ieftina in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :


Crazy Duck Hostel

Crazy Duck Hostel Crazy Duck Hostel

Grivtsova Pereulok 6B, 190000, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

11.07 EUR

Hotelul Crazy Duck Hostel este situat la 1.38 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 940 m de Naval Museum in Old Stock Exchange. Hotelul dispune de 7 camere pentru cazare ieftina in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :

Parcare Permis animale de companie
Bar Recepţie 24 de ore
Camere nefumători Parcare gratuită

Bliss Hostel

Bliss Hostel Bliss Hostel

Nevsky Prospekt 11 App.16, 191186, Sankt Petersburg, Federatia Rusa

incepând cu*

11.07 EUR

Hotelul Bliss Hostel este situat la 1.66 km de centrul orasului Sankt Petersburg si la 630 m de Naval Museum in Old Stock Exchange. Hotelul dispune de 5 camere pentru cazare ieftina in Sankt Petersburg cu urmatoarele facilitati :*Toate preţurile de cazare in Sankt Petersburg afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.