Hoteluri 5 stele Antibes, preturi cazare hoteluri 5* Antibes, rezervari online hoteluri 5 stele Antibes, cazari ieftine 5* Antibes

HOTELURI 5* STELE ANTIBESHOTELURI 5* STELE ANTIBES

Hoteluri 5 stele “Localitatea – Antibes”, preturi cazare hoteluri 5* Antibes , rezervari online hoteluri 5 stele Antibes, cazari ieftine 5* Antibes

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Thursday, 22 March 2018. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Oferte de cazare la hoteluri de “categoria 5 stele” din Antibes. Alegi dintre hotelurile de 5 * din ANTIBES pe cel preferat analizand atent detaliile si facilitatile care sunt importante pentru tine.

Poti gasi in functie de perioada de cazare dorita promotii, reduceri si discount-uri pentru LAST MINUTE sau EARLY BOOKING pentru cazare online la hoteluri “categoria 5 stele” in ANTIBES la cel mai bun pret/tarif. Ai posibilitatea de a face o rezervare online hoteluri 5* Antibes, urmand sa platesti la receptie - in acest fel ai preturi/tarife mai bune si cazare ieftina in Antibes decat in cazul unei rezervari directe la receptie.... asa ca “Prinde vacanta !!!”

Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Antibes.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Live Hunting^
Puncte de interes in Antibes^Vremea in Antibes

Vremea in Antibes

Min : 4 °C / Max : 13 °C (Senin)


Cazare 5 stele Antibes - 1 unitati cazare in Antibes
Cap d'Antibes Beach Hotel

Cap d'Antibes Beach Hotel Cap d'Antibes Beach Hotel

10 Bd Maréchal Juin, 06160, Antibes, Franta

incepând cu*

290.00 EUR

Hotelul Cap d'Antibes Beach Hotel este situat la 1.51 km de centrul orasului Antibes. Hotelul dispune de 27 camere pentru cazare 5 stele in Antibes cu urmatoarele facilitati :

Camere izolate fonic Camere izolate fonic
Parcare cu valet Parcare cu valet
Seif Seif*Toate preţurile de cazare in Antibes afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.