Hoteluri 5 stele Rimini, preturi cazare hoteluri 5* Rimini, rezervari online hoteluri 5 stele Rimini, cazari ieftine 5* Rimini

HOTELURI 5* STELE RIMINIHOTELURI 5* STELE RIMINI

Hoteluri 5 stele “Localitatea – Rimini”, preturi cazare hoteluri 5* Rimini , rezervari online hoteluri 5 stele Rimini, cazari ieftine 5* Rimini

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Sunday, 18 August 2019. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Oferte de cazare la hoteluri de “categoria 5 stele” din Rimini. Alegi dintre hotelurile de 5 * din RIMINI pe cel preferat analizand atent detaliile si facilitatile care sunt importante pentru tine.

Poti gasi in functie de perioada de cazare dorita promotii, reduceri si discount-uri pentru LAST MINUTE sau EARLY BOOKING pentru cazare online la hoteluri “categoria 5 stele” in RIMINI la cel mai bun pret/tarif. Ai posibilitatea de a face o rezervare online hoteluri 5* Rimini, urmand sa platesti la receptie - in acest fel ai preturi/tarife mai bune si cazare ieftina in Rimini decat in cazul unei rezervari directe la receptie.... asa ca “Prinde vacanta !!!”

Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Rimini.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Live Hunting^
Puncte de interes in Rimini^Cazare 5 stele Rimini - 2 unitati cazare in Rimini
Grand Hotel Rimini e Residenza Grand Hotel

Grand Hotel Rimini e Residenza Grand Hotel Grand Hotel Rimini e Residenza Grand Hotel

Parco Fellini 1, 47900, Rimini, Italia

incepând cu*

92.00 EUR

Hotelul Grand Hotel Rimini e Residenza Grand Hotel este situat la 960 m de centrul orasului Rimini. Hotelul dispune de 168 camere pentru cazare 5 stele in Rimini cu urmatoarele facilitati :

Wi-Fi/Wireless LAN Închirieri biciclete
Servicii de internet Apartament nupţial
Mic dejun în cameră Facilităţi cameră VIP

i-Suite Hotel

i-Suite Hotel i-Suite Hotel

Viale Regina Elena 28, 47921, Rimini, Italia

incepând cu*

180.00 EUR

Hotelul i-Suite Hotel este situat la 980 m de centrul orasului Rimini. Hotelul dispune de 54 camere pentru cazare 5 stele in Rimini cu urmatoarele facilitati :

Parcare Restaurant
Permis animale de companie Bar
Recepţie 24 de ore Ziare*Toate preţurile de cazare in Rimini afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.