Cazare PENSIUNI Rimini, preturi cazare PENSIUNI Rimini, rezervari online apartamente Rimini, cazari ieftine PENSIUNI Rimini

CAZARE PENSIUNI RiminiCAZARE PENSIUNI Rimini

Cazare PENSIUNI Rimini, preturi cazare PENSIUNI Rimini, rezervari online apartamente Rimini, cazari ieftine PENSIUNI Rimini

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Sunday, 18 August 2019. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Oferte de cazare ieftina pensiuni din Rimini. Analizeaza atent faciliatile oferite de pensiuni la sectiunea dedicata a fiecareia si decide care ti se potriveste.

Poti gasi cazari ieftine la pensiuni in Rimini in functie de perioada de cazare dorita, cu promotii, reduceri si discount-uri pentru LAST MINUTE sau EARLY BOOKING si beneficiezi de cazare la pensiuni in RIMINI la cel mai bun pret/tarif. Ai posibilitatea de a face o rezervare online pensiuni Rimini, urmand sa platesti la receptie - in acest fel ai preturi/tarife mai bune decat in cazul unei rezervari directe la receptie.... asa ca “Prinde vacanta !!!”

Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Rimini.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Live Hunting^
Puncte de interes in Rimini^Cazare Pensiuni Rimini - 1 unitati cazare in Rimini
Sunflower City Hostel

Sunflower City Hostel Sunflower City Hostel

Via Dardanelli 102, 47900, Rimini, Italia

incepând cu*

200.00 EUR

Hotelul Sunflower City Hostel este situat la 700 m de centrul orasului Rimini. Hotelul dispune de 24 camere pentru cazare 2 stele in Rimini cu urmatoarele facilitati :

Parcare Restaurant
Permis animale de companie Bar
Recepţie 24 de ore Grădină*Toate preţurile de cazare in Rimini afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.