Cazare hoteluri 2 stele Arad, preturi cazare hoteluri 2*  Arad, rezervari online hoteluri 2 stele Arad, cazari ieftine 2* Arad

CAZARE HOTELURI 2* STELE AradCAZARE HOTELURI 2* STELE Arad

Cazare hoteluri 2 stele Arad  preturi cazare hoteluri 2* Arad , rezervari online hoteluri 2 stele Arad, cazari ieftine 2* Arad

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Monday, 17 June 2019. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Oferte de cazare ieftina la hoteluri de “categoria 2 stele” din Arad – preferabile pentru cei care nu pun “mare pret” pe confort

Verifica atent in functie de perioada de cazare dorita astfel incat sa beneficiezi de promotii, reduceri si discount-uri pentru LAST MINUTE sau EARLY BOOKING pentru cazare hoteluri 2 stele in Arad. Ai posibilitatea de a face o rezervare online pentru hoteluri 2* in Arad, urmand sa platesti la receptie - in acest fel ai preturi/tarife mai bune decat in cazul unei rezervari directe la receptie.... asa ca “Prinde vacanta !!!”

Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Arad.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Live Hunting^
Puncte de interes in Arad^Cazare 2 stele Arad - 2 unitati cazare in Arad
Hotel Queen

Hotel Queen Hotel Queen

Constantin Brancusi St no 20-22, 310389, Arad, Romania

incepând cu*

18.00 EUR

Hotelul Hotel Queen este situat la 1.03 km de centrul orasului Arad. Hotelul dispune de 20 camere pentru cazare 2 stele in Arad cu urmatoarele facilitati :

Wi-Fi/Wireless LAN Fax/Copiator
Prânz la pachet Servicii de internet
Săli de conferinţă şi petreceri Room Service

Villa Cristian

Villa Cristian Villa Cristian

Strada Arinului nr 8, 310253, Arad, Romania

incepând cu*

21.00 EUR

Hotelul Villa Cristian este situat la 2.30 km de centrul orasului Arad. Hotelul dispune de 10 camere pentru cazare 2 stele in Arad cu urmatoarele facilitati :
*Toate preţurile de cazare in Arad afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.