Cazare Hosteluri “Localitatea – Arad”, preturi cazare HOSTEL  Arad, rezervari online HOSTELURI Arad, cazari ieftine HOSTEL  Arad

CAZARE HOSTELURI AradCAZARE HOSTELURI Arad

Cazare Hosteluri “Localitatea – Arad”, preturi cazare HOSTEL Arad , rezervari online HOSTELURI Arad, cazari ieftine HOSTEL Arad.

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Tuesday, 16 July 2019. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Oferte de cazare ieftina la hostel-uri din Arad. Analizeaza atent faciliatile oferite de pensiuni la sectiunea dedicata a fiecareia si decide care ti se potriveste.

Poti gasi cazari ieftine la HOSTELURI in Arad in functie de perioada de cazare dorita, cu promotii, reduceri si discount-uri pentru LAST MINUTE sau EARLY BOOKING si beneficiezi de cazare ieftina la HOSTELURI in ARAD la cel mai bun pret/tarif. Ai posibilitatea de a face o rezervare online HOSTELURI Arad, urmand sa platesti la receptie - in acest fel ai preturi/tarife mai bune decat in cazul unei rezervari directe la receptie.... asa ca “Prinde vacanta !!!”

Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Arad.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Live Hunting^
Puncte de interes in Arad^Cazare Hosteluri Arad - 3 unitati cazare in Arad
Pension Kalypso

Pension Kalypso Pension Kalypso

Bulevardul Iuliu Maniu Nr.74, 310167, Arad, Romania

incepând cu*

20.00 EUR

Hotelul Pension Kalypso este situat la 750 m de centrul orasului Arad. Hotelul dispune de 13 camere pentru cazare 3 stele in Arad cu urmatoarele facilitati :

Transfer aeroport Room Service
Zonă pentru fumători Aer condiţionat
Încălzire Parcare gratuită

Villa Cristian

Villa Cristian Villa Cristian

Strada Arinului nr 8, 310253, Arad, Romania

incepând cu*

21.00 EUR

Hotelul Villa Cristian este situat la 2.30 km de centrul orasului Arad. Hotelul dispune de 10 camere pentru cazare 2 stele in Arad cu urmatoarele facilitati :


Pension Äpfelhaus

Pension Äpfelhaus Pension Äpfelhaus

Sat Horia, DJ 709, Km 5 500m, 317407, Arad, Romania

incepând cu*

45.00 EUR

Hotelul Pension Äpfelhaus este situat la 5.45 km de centrul orasului Arad. Hotelul dispune de 10 camere pentru cazare 3 stele in Arad cu urmatoarele facilitati :

Aer condiţionat Acces gratuit la Internet Wi-Fi
Wi-Fi/Wireless LAN Fax/Copiator
Fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private Schimb valutar*Toate preţurile de cazare in Arad afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.