Cazare hoteluri 4 stele Bistriţa, preturi cazare hoteluri 4* Bistriţa, rezervari online hoteluri 4 stele Bistriţa, cazari ieftine 4* Bistriţa

HOTELURI 4* STELE BistriţaHOTELURI 4* STELE Bistriţa

Cazare hoteluri 4 stele Bistriţa , preturi cazare hoteluri 4* Bistriţa , rezervari online hoteluri 4 stele Bistriţa, cazari ieftine 4* Bistriţa

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Wednesday, 21 November 2018. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Oferte de cazare la hoteluri de “categoria 4 stele” din Bistriţa – satisfac posibilitati medii (si peste medie) si uneori sunt preferabile celor de 5 stele datorita localizarii avantajoase sau altor criterii personale.

Poti gasi in functie de perioada de cazare dorita promotii, reduceri si discount-uri pentru LAST MINUTE sau EARLY BOOKING pentru cazare online la hoteluri “categoria 4 stele” in Bistriţa la cel mai bun pret/tarif. Ai posibilitatea de a face o rezervare online hoteluri 4* Bistriţa, urmand sa platesti la receptie - in acest fel ai preturi/tarife mai bune si cazare ieftina in Bistriţa decat in cazul unei rezervari directe la receptie.... asa ca “Prinde vacanta !!!”

Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Bistriţa.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Live Hunting^

Cazare 4 stele Bistriţa - 2 unitati cazare in Bistriţa
Pension Sheriff

Pension Sheriff Pension Sheriff

Cartier Unirea, Nr. 252A, 420052, Bistriţa, Romania

incepând cu*

25.00 EUR

Hotelul Pension Sheriff este situat la 3.11 km de centrul orasului Bistriţa. Hotelul dispune de 30 camere pentru cazare 4 stele in Bistriţa cu urmatoarele facilitati :


Hotel Ozana

Hotel Ozana Hotel Ozana

Calea Moldovei 17, 420110, Bistriţa, Romania

incepând cu*

35.00 EUR

Hotelul Hotel Ozana este situat la 1.61 km de centrul orasului Bistriţa. Hotelul dispune de 38 camere pentru cazare 4 stele in Bistriţa cu urmatoarele facilitati :

Parcare Restaurant
Bar Recepţie 24 de ore
Grădină Terasă*Toate preţurile de cazare in Bistriţa afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.