Cazare Hosteluri “Localitatea – Bistriţa”, preturi cazare HOSTEL  Bistriţa, rezervari online HOSTELURI Bistriţa, cazari ieftine HOSTEL  Bistriţa

CAZARE HOSTELURI BistriţaCAZARE HOSTELURI Bistriţa

Cazare Hosteluri “Localitatea – Bistriţa”, preturi cazare HOSTEL Bistriţa , rezervari online HOSTELURI Bistriţa, cazari ieftine HOSTEL Bistriţa.

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Saturday, 20 October 2018. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Oferte de cazare ieftina la hostel-uri din Bistriţa. Analizeaza atent faciliatile oferite de pensiuni la sectiunea dedicata a fiecareia si decide care ti se potriveste.

Poti gasi cazari ieftine la HOSTELURI in Bistriţa in functie de perioada de cazare dorita, cu promotii, reduceri si discount-uri pentru LAST MINUTE sau EARLY BOOKING si beneficiezi de cazare ieftina la HOSTELURI in BISTRIţA la cel mai bun pret/tarif. Ai posibilitatea de a face o rezervare online HOSTELURI Bistriţa, urmand sa platesti la receptie - in acest fel ai preturi/tarife mai bune decat in cazul unei rezervari directe la receptie.... asa ca “Prinde vacanta !!!”

Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Bistriţa.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Live Hunting^

Cazare Hosteluri Bistriţa - 1 unitati cazare in Bistriţa
Pension Sheriff

Pension Sheriff Pension Sheriff

Cartier Unirea, Nr. 252A, 420052, Bistriţa, Romania

incepând cu*

25.00 EUR

Hotelul Pension Sheriff este situat la 3.11 km de centrul orasului Bistriţa. Hotelul dispune de 30 camere pentru cazare 4 stele in Bistriţa cu urmatoarele facilitati :
*Toate preţurile de cazare in Bistriţa afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.