Cazare la hoteluri 1 stea  Bucureşti, preturi cazare hoteluri 1*  Bucureşti, rezervari online hoteluri 1 stea Bucureşti

HOTELURI 1* STEA BUCUREşTIHOTELURI 1* STEA BUCUREşTI

Cazare hoteluri 1 stea Bucureşti  preturi cazare hoteluri 1* Bucureşti , rezervari online hoteluri 1 stea Bucureşti, cazari ieftine 1* Bucureşti

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Friday, 26 April 2019. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Oferte de cazare la cele mai ieftine hoteluri de 1 stea din Bucureşti – preferabile pentru studenti sau pentru cei care doresc o cazare "ultraieftina".

Verifica atent in functie de perioada de cazare dorita astfel incat sa beneficiezi de promotii, reduceri si discount-uri pentru LAST MINUTE sau EARLY BOOKING pentru cazare hoteluri 1 stea in Bucureşti. Ai posibilitatea de a face o rezervare online pentru HOTELURI 1* in Bucureşti, urmand sa platesti la receptie - in acest fel ai preturi/tarife mai bune decat in cazul unei rezervari directe la receptie.... asa ca “Prinde vacanta !!!”

Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Bucureşti.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Live Hunting^
Puncte de interes in Bucureşti^Cazare 1 stea Bucureşti - 1 unitati cazare in Bucureşti
Hotel Carpati Imparatul Romanilor

Hotel Carpati Imparatul Romanilor Hotel Carpati Imparatul Romanilor

Str.Matei Millo,16, 010144, Bucureşti, Romania

incepând cu*

31.00 EUR

Hotelul Hotel Carpati Imparatul Romanilor este situat la 330 m de centrul orasului Bucureşti. Hotelul dispune de 48 camere pentru cazare ieftina in Bucureşti cu urmatoarele facilitati :

Recepţie 24 de ore Restaurant*Toate preţurile de cazare in Bucureşti afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.