Cazare MOTELURI Bucureşti, preturi cazare MOTELURI Bucureşti, rezervari online moteluri Bucureşti, cazari ieftine MOTELURI Bucureşti

CAZARE MOTELURI BucureştiCAZARE MOTELURI Bucureşti

Cazare MOTELURI Bucureşti, preturi cazare MOTELURI Bucureşti, rezervari online moteluri Bucureşti, cazari ieftine MOTELURI Bucureşti

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Friday, 26 April 2019. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Oferte de cazare ieftina moteluri din Bucureşti. Analizeaza atent faciliatile oferite de moteluri la sectiunea dedicata a fiecareia si decide care ti se potriveste.

Poti gasi cazari ieftine la moteluri in Bucureşti in functie de perioada de cazare dorita, cu promotii, reduceri si discount-uri pentru LAST MINUTE sau EARLY BOOKING si beneficiezi de cazare la moteluri in BUCUREşTI la cel mai bun pret/tarif. Ai posibilitatea de a face o rezervare online moteluri Bucureşti, urmand sa platesti la receptie - in acest fel ai preturi/tarife mai bune decat in cazul unei rezervari directe la receptie.... asa ca “Prinde vacanta !!!”

Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Bucureşti.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Live Hunting^
Puncte de interes in Bucureşti^Cazare Moteluri Bucureşti - 1 unitati cazare in Bucureşti
Bucharest West Motel

Bucharest West Motel Bucharest West Motel

Sos. de Centura, Nr. 2, --, Bucureşti, Romania

incepând cu*

25.00 EUR

Hotelul Bucharest West Motel este situat la 6.47 km de centrul orasului Bucureşti. Hotelul dispune de 27 camere pentru cazare 3 stele in Bucureşti cu urmatoarele facilitati :

Parcare Restaurant
Permis animale de companie Bar
Recepţie 24 de ore Ziare*Toate preţurile de cazare in Bucureşti afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.