Hoteluri Buzau, Cazare hoteluri Buzau 2013, Romania - hoteluri ieftine Buzau, apartamente, pensiuni in Buzau, oferte cazare Buzau 2013.

Cazare hoteluri BuzauCazare hoteluri Buzau

Oferte de cazare ieftina la hotelurile din Buzau. Gaseste cele mai bune preturi pentru cazari in Buzau la hoteluri (de lux, medii, ieftine), cazare la pensiuni, hostel-uri, apartamente in regim hotelier.

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Friday, 26 April 2019. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Verifica atent in functie de perioada de cazare dorita astfel incat sa beneficiezi de promotii, reduceri si discount-uri pentru LAST MINUTE sau EARLY BOOKING pentru cazare in Buzau. Ai posibilitatea de a face o rezervare online, urmand sa platesti la receptie - in acest fel ai preturi/tarife mai bune decat in cazul unei rezervari directe la receptie.... asa ca “Prinde vacanta !!!”

Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Buzau.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Live Hunting^

Hoteluri Buzau - 4 unitati cazare in Buzau
Hotel Coroana

Hotel Coroana Hotel Coroana

Nicolae Balcescu 2, 120246, Buzau, Romania

incepând cu*

30.00 EUR

Hotelul Hotel Coroana este situat la 0 m de centrul orasului Buzau. Hotelul dispune de 30 camere pentru cazare 2 stele in Buzau cu urmatoarele facilitati :

Wi-Fi/Wireless LAN Servicii de internet
Mic dejun în cameră Săli de conferinţă şi petreceri
Aer condiţionat Cameră de bagaje

Hotel Corso

Hotel Corso Hotel Corso

Str. Cuza-voda nr. 43-45, 120038, Buzau, Romania

incepând cu*

30.00 EUR

Hotelul Hotel Corso este situat la 410 m de centrul orasului Buzau. Hotelul dispune de 21 camere pentru cazare 3 stele in Buzau cu urmatoarele facilitati :

Parcare Restaurant
Permis animale de companie Bar
Recepţie 24 de ore Ziare

Pension Ileana

Pension Ileana Pension Ileana

Str. Targ Dragaica, 120266, Buzau, Romania

incepând cu*

30.00 EUR

Hotelul Pension Ileana este situat la 700 m de centrul orasului Buzau. Hotelul dispune de 25 camere pentru cazare 3 stele in Buzau cu urmatoarele facilitati :


Hotel Art

Hotel Art Hotel Art

B-dul Nicolae Balcescu,Nr.18, 120251, Buzau, Romania

incepând cu*

53.00 EUR

Hotelul Hotel Art este situat la 460 m de centrul orasului Buzau. Hotelul dispune de 25 camere pentru cazare 4 stele in Buzau cu urmatoarele facilitati :
*Toate preţurile de cazare in Buzau afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.