Hoteluri Floreşti, Cazare hoteluri Floreşti 2013, Romania - hoteluri ieftine Floreşti, apartamente, pensiuni in Floreşti, oferte cazare Floreşti 2013.

Cazare hoteluri FloreştiCazare hoteluri Floreşti

Oferte de cazare ieftina la hotelurile din Floreşti. Gaseste cele mai bune preturi pentru cazari in Floreşti la hoteluri (de lux, medii, ieftine), cazare la pensiuni, hostel-uri, apartamente in regim hotelier.

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Sunday, 18 August 2019. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Verifica atent in functie de perioada de cazare dorita astfel incat sa beneficiezi de promotii, reduceri si discount-uri pentru LAST MINUTE sau EARLY BOOKING pentru cazare in Floreşti. Ai posibilitatea de a face o rezervare online, urmand sa platesti la receptie - in acest fel ai preturi/tarife mai bune decat in cazul unei rezervari directe la receptie.... asa ca “Prinde vacanta !!!”

Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Floreşti.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Hoteluri Floreşti

Hoteluri Hosteluri 4 stele 3 stele

Live Hunting^

Hoteluri Floreşti - 3 unitati cazare in Floreşti
Pension Clasic

Pension Clasic Pension Clasic

Florilor nr.140, 407280, Floreşti, Romania

incepând cu*

30.00 EUR

Hotelul Pension Clasic este situat la 640 m de centrul orasului Floreşti. Hotelul dispune de 8 camere pentru cazare 4 stele in Floreşti cu urmatoarele facilitati :

Parcare Restaurant
Permis animale de companie Bar
Recepţie 24 de ore Grădină

Sara Grand Resort

Sara Grand Resort Sara Grand Resort

Tineretului Nr.5 Floresti Judetul Cluj, 407280, Floreşti, Romania

incepând cu*

35.00 EUR

Hotelul Sara Grand Resort este situat la 1.50 km de centrul orasului Floreşti. Hotelul dispune de 11 camere pentru cazare 4 stele in Floreşti cu urmatoarele facilitati :

Parcare Restaurant
Permis animale de companie Bar
Recepţie 24 de ore Ziare

Pension Casa Zanelor

Pension Casa Zanelor Pension Casa Zanelor

str. Sportului nr. 5, 407280, Floreşti, Romania

incepând cu*

38.00 EUR

Hotelul Pension Casa Zanelor este situat la 1.19 km de centrul orasului Floreşti. Hotelul dispune de 12 camere pentru cazare 3 stele in Floreşti cu urmatoarele facilitati :

Teren de tenis Zonă pentru fumători
Cameră de bagaje Încălzire
Acces gratuit la Internet Wi-Fi Wi-Fi/Wireless LAN*Toate preţurile de cazare in Floreşti afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.