Hoteluri Fundata, Cazare hoteluri Fundata 2013, Romania - hoteluri ieftine Fundata, apartamente, pensiuni in Fundata, oferte cazare Fundata 2013.

Cazare hoteluri FundataCazare hoteluri Fundata

Oferte de cazare ieftina la hotelurile din Fundata. Gaseste cele mai bune preturi pentru cazari in Fundata la hoteluri (de lux, medii, ieftine), cazare la pensiuni, hostel-uri, apartamente in regim hotelier.

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Friday, 26 April 2019. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Verifica atent in functie de perioada de cazare dorita astfel incat sa beneficiezi de promotii, reduceri si discount-uri pentru LAST MINUTE sau EARLY BOOKING pentru cazare in Fundata. Ai posibilitatea de a face o rezervare online, urmand sa platesti la receptie - in acest fel ai preturi/tarife mai bune decat in cazul unei rezervari directe la receptie.... asa ca “Prinde vacanta !!!”

Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Fundata.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Hoteluri Fundata

Hosteluri 3 stele 4 stele

Live Hunting^

Hoteluri Fundata - 3 unitati cazare in Fundata
Pension Creasta de Vis

Pension Creasta de Vis Pension Creasta de Vis

Principala 15A, 507135, Fundata, Romania

incepând cu*

26.00 EUR

Hotelul Pension Creasta de Vis este situat la 930 m de centrul orasului Fundata. Hotelul dispune de 12 camere pentru cazare 4 stele in Fundata cu urmatoarele facilitati :


Pension Casa Muntelui

Pension Casa Muntelui Pension Casa Muntelui

Str.Principala Nr.45, 507070, Fundata, Romania

incepând cu*

35.00 EUR

Hotelul Pension Casa Muntelui este situat la 730 m de centrul orasului Fundata. Hotelul dispune de 14 camere pentru cazare 4 stele in Fundata cu urmatoarele facilitati :

Parcare Restaurant
Permis animale de companie Bar
Recepţie 24 de ore Ziare

Pension Cheile Gradistei

Pension Cheile Gradistei Pension Cheile Gradistei

Fundata, 507135, Fundata, Romania

incepând cu*

48.00 EUR

Hotelul Pension Cheile Gradistei este situat la 1.20 km de centrul orasului Fundata. Hotelul dispune de 248 camere pentru cazare 3 stele in Fundata cu urmatoarele facilitati :
*Toate preţurile de cazare in Fundata afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.