Hoteluri Ocna Şugatag, Cazare hoteluri Ocna Şugatag 2013, Romania - hoteluri ieftine Ocna Şugatag, apartamente, pensiuni in Ocna Şugatag, oferte cazare Ocna Şugatag 2013.

Cazare hoteluri Ocna ŞugatagCazare hoteluri Ocna Şugatag

Oferte de cazare ieftina la hotelurile din Ocna Şugatag. Gaseste cele mai bune preturi pentru cazari in Ocna Şugatag la hoteluri (de lux, medii, ieftine), cazare la pensiuni, hostel-uri, apartamente in regim hotelier.

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Sunday, 18 August 2019. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Verifica atent in functie de perioada de cazare dorita astfel incat sa beneficiezi de promotii, reduceri si discount-uri pentru LAST MINUTE sau EARLY BOOKING pentru cazare in Ocna Şugatag. Ai posibilitatea de a face o rezervare online, urmand sa platesti la receptie - in acest fel ai preturi/tarife mai bune decat in cazul unei rezervari directe la receptie.... asa ca “Prinde vacanta !!!”

Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Ocna Şugatag.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Hoteluri Ocna Şugatag

Hosteluri Hoteluri 3 stele 2 stele

Live Hunting^

Hoteluri Ocna Şugatag - 2 unitati cazare in Ocna Şugatag
Pension Popasul din Deal

Pension Popasul din Deal Pension Popasul din Deal

str: Unirii nr 1 d , 437205, Ocna Şugatag, Romania

incepând cu*

20.00 EUR

Hotelul Pension Popasul din Deal este situat la 600 m de centrul orasului Ocna Şugatag. Hotelul dispune de 14 camere pentru cazare 3 stele in Ocna Şugatag cu urmatoarele facilitati :


Hotel Salina

Hotel Salina Hotel Salina

Str. Unirii, Nr. 5, 437205, Ocna Şugatag, Romania

incepând cu*

24.00 EUR

Hotelul Hotel Salina este situat la 260 m de centrul orasului Ocna Şugatag. Hotelul dispune de 38 camere pentru cazare 2 stele in Ocna Şugatag cu urmatoarele facilitati :

Acces gratuit la Internet Wi-Fi Wi-Fi/Wireless LAN
Servicii de internet Parcare gratuită
Camere/Facilităţi pentru persoane cu handicap Camere nefumători*Toate preţurile de cazare in Ocna Şugatag afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.