Hoteluri Peştera, Cazare hoteluri Peştera 2013, Romania - hoteluri ieftine Peştera, apartamente, pensiuni in Peştera, oferte cazare Peştera 2013.

Cazare hoteluri PeşteraCazare hoteluri Peştera

Oferte de cazare ieftina la hotelurile din Peştera. Gaseste cele mai bune preturi pentru cazari in Peştera la hoteluri (de lux, medii, ieftine), cazare la pensiuni, hostel-uri, apartamente in regim hotelier.

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Monday, 17 December 2018. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Verifica atent in functie de perioada de cazare dorita astfel incat sa beneficiezi de promotii, reduceri si discount-uri pentru LAST MINUTE sau EARLY BOOKING pentru cazare in Peştera. Ai posibilitatea de a face o rezervare online, urmand sa platesti la receptie - in acest fel ai preturi/tarife mai bune decat in cazul unei rezervari directe la receptie.... asa ca “Prinde vacanta !!!”

Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Peştera.















Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Hoteluri Peştera

Hoteluri Hosteluri 3 stele 4 stele

Live Hunting^





Hoteluri Peştera - 2 unitati cazare in Peştera




Pensiunea Casa Boiereasca

Pensiunea Casa Boiereasca Pensiunea Casa Boiereasca

Principala, 507130, Peştera, Romania

incepând cu*

35.00 EUR

Hotelul Pensiunea Casa Boiereasca este situat la 1.47 km de centrul orasului Peştera. Hotelul dispune de 12 camere pentru cazare 3 stele in Peştera cu urmatoarele facilitati :

Acces gratuit la Internet Wi-Fi Wi-Fi/Wireless LAN
Fax/Copiator Servicii de internet
Camere nefumători Terasă

Hotel Nobillis

Hotel Nobillis Hotel Nobillis

sat Pestera 125C, Moeciu, 507136, Peştera, Romania

incepând cu*

75.00 EUR

Hotelul Hotel Nobillis este situat la 1.06 km de centrul orasului Peştera. Hotelul dispune de 10 camere pentru cazare 4 stele in Peştera cu urmatoarele facilitati :




*Toate preţurile de cazare in Peştera afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.