Hoteluri Târgu Jiu, Cazare hoteluri Târgu Jiu 2013, Romania - hoteluri ieftine Târgu Jiu, apartamente, pensiuni in Târgu Jiu, oferte cazare Târgu Jiu 2013.

Cazare hoteluri Târgu JiuCazare hoteluri Târgu Jiu

Oferte de cazare ieftina la hotelurile din Târgu Jiu. Gaseste cele mai bune preturi pentru cazari in Târgu Jiu la hoteluri (de lux, medii, ieftine), cazare la pensiuni, hostel-uri, apartamente in regim hotelier.

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Sunday, 18 August 2019. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Verifica atent in functie de perioada de cazare dorita astfel incat sa beneficiezi de promotii, reduceri si discount-uri pentru LAST MINUTE sau EARLY BOOKING pentru cazare in Târgu Jiu. Ai posibilitatea de a face o rezervare online, urmand sa platesti la receptie - in acest fel ai preturi/tarife mai bune decat in cazul unei rezervari directe la receptie.... asa ca “Prinde vacanta !!!”

Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri Târgu Jiu.Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Hoteluri Târgu Jiu

Hosteluri Hoteluri 4 stele 2 stele 3 stele

Live Hunting^

Hoteluri Târgu Jiu - 3 unitati cazare in Târgu Jiu
Pension Simona

Pension Simona Pension Simona

Grivita street 26, 210126, Târgu Jiu, Romania

incepând cu*

35.00 EUR

Hotelul Pension Simona este situat la 610 m de centrul orasului Târgu Jiu. Hotelul dispune de 8 camere pentru cazare 3 stele in Târgu Jiu cu urmatoarele facilitati :

Parcare Permis animale de companie
Bar Grădină
Terasă Camere nefumători

Hotel Anna

Hotel Anna Hotel Anna

Ecaterina Teodoroiu 17, 211810, Târgu Jiu, Romania

incepând cu*

40.00 EUR

Hotelul Hotel Anna este situat la 470 m de centrul orasului Târgu Jiu. Hotelul dispune de 30 camere pentru cazare 3 stele in Târgu Jiu cu urmatoarele facilitati :

Camere/Facilităţi pentru persoane cu handicap Camere nefumători
Parcare Terasă
Ziare Recepţie 24 de ore

Pension Casa Danielescu

Pension Casa Danielescu Pension Casa Danielescu

Street Barsesti, , Târgu Jiu, Romania

incepând cu*

53.00 EUR

Hotelul Pension Casa Danielescu este situat la 2.34 km de centrul orasului Târgu Jiu. Hotelul dispune de 11 camere pentru cazare 4 stele in Târgu Jiu cu urmatoarele facilitati :

Parcare Restaurant
Bar Recepţie 24 de ore
Grădină Terasă*Toate preţurile de cazare in Târgu Jiu afişate aici sunt informative şi sunt pe cameră, pe noapte, preţurile vor varia în funcţie de datele de călătorie.