Termeni şi condiţii

Bine ai venit vânătorule de vacanţe, azi e Sunday, 18 August 2019. O multitudine de vacante ieftine aşteaptã sã fie descoperite!


Introdu o dată de plecare si dată de sosire pentru a vedea ofertele pentru hoteluri .
Tip zbor:

Plecare din:
Sosire in:
Data plecare:
Data retur:
Pasageri: Adulti
(> 18)
Tineri
[12-18 ]
  Copii
[2-12]
Infanţi
[<2]

Live Hunting^
Termeni şi condiţii

In continuare sunt prezentate conditiile in care va punem la dispozitie serviciile integrate in cadrul www.holidayshunter.ro (holidayshunter.ro).


1. DESCRIEREA SERVICIULUI

Siteul holidayshunter.ro asigura utilizatorilor posibilitatea de a efectua rezervari online pentru hoteluri (sectiunea hoteluri) si bilete avion (sectiunea bilete avion), intr-o forma facila si cu optiuni de cautare preselectate.
Dezvoltam in continuare noi facilitati si optiuni si speram sa aducem noi furnizori de servicii turistice de top in cadrul acestei platforme.

IMPORTANT:

1. INTEGRAM informatiile oferite de furnizori selectati.
2. NU COLECTAM BANI (retineri bancare pentru garantarea rezervarii sau plata rezervarii) sau modifica informatiile pe care le introduceti in vederea efectuarii unei rezervari sau unei cereri de informatii in cazul completarii unor formulare
3. VERIFICAM FURNIZORII de servicii de rezervari online si alegem numai din top Romania si mondial
4. VERIFICAM SISTEMELE SECURIZATE de PLATA ONLINE ale furnizorilor nostri (sute de mii de oameni apeleaza annual la acesti furnizori si la serviciile lor)
5. CONTRACTATI DIRECT cu furnizorii nostri – noi oferim doar platforma de prezentare si dezvoltam facilitati pentru utilizatori in vederea obtinerii de avantaje (de a “vana” mai usor ofertele).
6. OFERIM serviciile unor furnizori de top din piata internationala si din Romania
- Booking B.V. - nr.1 in Europa - GARANTIA CELUI MAI BUN PRET !!! - pentru rezervari hoteliere
- Vola Student Adventure - nr.1 in Romania - CEL MAI BUN PRET GARANTAT !!! - pentru bilete de avion
7. NU SE INCASEAZA COMISION (orice alt tip de taxa) de catre Holidays Hunter pentru serviciile oferite - tarifele prezentate sunt cele finale ale furnizorilor nostri de servicii


2. CONTINUTUL siteului www.holidayshunter.ro

Continutul este dinamic (se poate schimba in anumite cazuri si la un interval de cateva secunde) si exista o politica de actualizare a informatiilor agreata cu toti furnizorii (secunde, minute, ore, zile) in functie de politicile proprii de actualizare a informatiilor.

Continutul se incadreaza in 2 categorii:
a. de prezentare informatii suport - informatii despre vreme, fotografii, distante, harti, ghiduri etc... organizat si in parte realizat direct

b. comercial - tarife/preturi, alte elemente informationale legate strict de efectuarea unei calatorii (date de plecare, ore de plecare, politici de anulare a rezerarii) etc... - organizat si prezentat dar apartine in totalitate furnizorilor de servicii (si furnizorilor acestora)

Holidayshunter.ro este o platforma de promovare si informare – NU ESTE MAGAZIN VIRTUAL si NU DERULEAZA ACTIVITATI COMERCIALE DIRECTE CU UTILIZATORII.

4. MODIFICARI ALE SERVICIULUI

Holidayshunter.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila.

Holidayshunter.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul portalului.

Serviciile contractate in prin intermediul platformei nu sunt afectate de functionalitatea holidayshunter.ro deoarece se contracteaza direct cu furnizorii nostri de servicii.

5. PUBLICITATE SI PROMOTII

Holidayshunter.ro ruleaza campanii publicitare si promotii pe holidayshunter.ro.

Holidayshunter.ro nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din relatiile comerciale derulate intre dumneavoastra si companiile care isi prezinta produsele/serviciile prin campanii publicitare prezentate in siteul holidayshunter.ro.

In cazul unor tipuri de reclame (gen "google") se pot instala in cadrul computerului dumneavoastra coockie-uri (mici programe de identificare a utilizatorului) care au activitate temporara si pot fi eliminate din setarile browser-ului dumneavoastra (stergere fisiere temporare si a istoricului).

6. INSTIINTARI

Instiintarile catre utilizatori pot fi facute fie pe cale electronica, prin e-mail fie prin posta obisnuita (daca si in momentul cand va exista sistemul de inregistrare prin "cont" si aprobarea transmisiei gen "newsletter").
Portalul mai poate face notificari cu privire la schimbarea TERMENI SI CONDITII sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.

7. DREPTURI DE PROPRIETATE

Holidayshunter.ro respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru. In cazul in care se constata incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne informati imediat pentru solutiona respectiva incalcare dovedita.

8. INCALCARI

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice incalcare a acestor TERMENI SI CONDITII la urmatoarea adresa: office-at-holidayshunter.ro sau pentru intrebari sau sugestii va rugam sa scrieti tot la email-ul anterior.